Velkommen til BBR
Bygnings- og Boligregistret (BBR) indeholder oplysninger om alle bygninger i Danmark. Du kan se oplysningerne her på siden.
Er du ejer, skal du være opmærksom på at give kommunen besked, hvis du mener, der er fejl i de registrerede oplysninger. Det meste kan gøres her fra siden.
Det er ikke muligt at ændre oplysninger i BBR med tilbagevirkende kraft.

Hvilke typer bygninger er registreret i BBR?
Alle bygninger over 10 m2 skal være registreret i BBR.
Hvis du ejer en bygning, der er større end 10 m2, skal du sørge for at kommunen er oplyst om det.
Hvis der er tale om en carport, en mindre garage eller et udhus, kan du afgive de nødvendige oplysninger her.
Er der tale om større bygninger, bør du henvende dig til kommunen for at få sagen opklaret.
Hvad skal jeg gøre, når jeg skal købe en ny bolig?
Når du køber en bolig, er det vigtigt, at du gennemgår BBR-meddelelsen for at sikre, at oplysningerne stemmer med de faktiske forhold. Hvis du opdager, at der er forkerte oplysninger, bør du gøre sælger opmærksom på, at der er fejl i BBR-oplysningerne, så de kan blive rettet.
Når du har overtaget boligen, overtager du samtidig ansvaret for, at BBR er korrekt.
Se BBR-oplysninger ved at indtaste adressen i søgefeltet her på sidenHvad skal jeg gøre, hvis jeg har skiftet varmeforsyning?
Når du skifter fra én varmeforsyning (varmekilde) til en anden – fx fra naturgas til varmepumpe eller fjernvarme – så er du som ejer selv ansvarlig for, at den nye varmeforsyning (varmekilde) bliver rettet i BBR.
Vær opmærksom på, at det aldrig er fjernvarmeselskabet eller installatøren, der har ansvaret for, at BBR bliver opdateret.
Du kan give kommunen besked om din nye varmeforsyning (varmekilde) ved enten at lave et ændringsforslag via selvbetjeningsløsningen Ret BBR eller ved at henvende dig direkte til kommunen fx via kontaktformularen her på bbr.dk. I begge tilfælde ser kommunen på rettelserne, inden de bliver gemt i BBR.